M-bikes: MTB, offroad, adventure & bikepacking. Discover your own trail! 


Na 20 jaar aan eigen fietsen te sleutelen, is het tijd om ook jouw droomfiets te bouwen! Met een assortiment aan kwaliteits-merken zoals Salsa cycles, Ritchey Logic, Revelate Designs, 45NRTH, e*thirteen, ONZA, Acepac, Nemo Equipment, etc.

 

Mountain bikes, offroad/cx/gravel bikes, bikepacking

Als je op avontuur wil met je fiets ver weg van de platgereden paden, dan heb ik zowel fietsen als materiaal (bikepacking zakken, tenten, slaapzakken, etc.) voor je. Inlusief uitgebreid tijd voor advies.

Eerst testen, dan kopen

Van Ritchey & Salsa Cycles hebben we een gamma fietsen die kunnen getest worden! Ons testparcours: 1) het nieuwe MTB-netwerk; 2) de Limburgse knooppunten voor racefietsen; 3) eigen tracks hier of in de Ardennen.

Maatwerk

M-bikes is vooral maatwerk: elk avontuur is anders, elke fietser is anders, en heeft zijn eigen noden en budget. Ik sta klaar om met jou mee te denken over wat je wil. Daarna bouw ik jouw droomfiets voor jouw eigen avontuur. Dat kan zowel voor woon-werk, extreme avonturen of je locale MTB-rit.

Hulp nodig bij een fiets-project? Een upgrade aan je crossfiets of mountainbike nodig?  Contacteer me.

Webshop

Op de webshop van M-bikes staat een kleine selectie van het assortiment. Indien je iets anders zoekt van deze merken, stuur me aub een mail.

M-bikes, Ritchey, Salsa, bikepacking, Limburg, bikes, M-bikes.be, M-bikes