Salsa cycles mountainbikes

Salsa Cycles - Adventure by bike - mountainbikes voor allerlei avonturen. Dit merk heeft vele innovaties op zijn naam: stalen dropbar adventure 29er, carbon dropbar 29er, 29plus full suspension, etc.

More about Salsa mountainbikes

Salsa cycles - gravel & adventure/touring

Adventure by bike - Ook in het gravel segment is Salsa al jaren voorloper qua innovaties en kwalitatieve fietsen met oog voor detail. De Warbird was speciaal ontwikkeld voor de gravel races in de Midwest van Amerika aan te gaan. En niet toevallig reed deze fiets daar al meerdere keren in de prijzen. 

Anderzijds is de volledig stalen Marrakesh een gezochte fiets bij de kenners en liefhebbers van wereldreizen en meer. Deze fiets kan meer dan je denkt.

Vooral de bewuste keuze voor 'flared' dropbars (sturen waarvan de drop naar buiten uitgaat) zorgt dat deze fietsen een bijzonder stuurgevoel en comfort hebben. Ja, er zijn nog merken die flared dropbars maken, maar geen enkele die er al zo lang mee bezig is & daardoor z'n producten al zo goed heeft ontwikkeld.

More about Salsa gravel & touring

Salsa cycles fatbikes

Salsa Cycles - Adventure by bike - fatbikes voor de racers. Het zustermerk van Salsa, Surly, was dan wel de voorloper in fatbikes. Maar Salsa heeft de eerste fatbikes voor races zoals Iditarod ontwikkeld. En ook de eerste full suspension fatbike, kwam van Salsa (Bucksaw). Voor 2018 brengt Salsa een update van de Beargrease naar 27.5 fat (27.5 x 3.8). Momenteel als 1 van de enige in de fatbike markt. 

More about Salsa fatbikes

Salsa componenten e.d.

Naast fietsen van Salsa, kunnen we je ook alle componenten, tassen, drinkbushouders, enz. van Salsa bezorgen.

 

Volledige lijst met beschikbare fietsen

Klik hier voor meer

 
 
Go to top
Template by JoomlaShine